ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Здоровим бути здорово!»

15.02.2017

З 13 лютого у гуманітарно-оздоровчому відділі розпочато традиційний Тиждень здоров’я під позитивним гаслом «Здоровим бути здорово!».

Під час проведення Тижня передбачено різноманітні заходи для вихованців та їхніх батьків. На них очікують відкриті заняття, спортивні змагання, зимові забави на свіжому повітрі, конкурс плакатів про здоров’я, а також корисні й смачні сюрпризи!

Бадьорий старт Тижню здоров’я відзначено спортивним заняттям-розвагою для вихованців та їхніх батьків школи раннього творчого розвитку «Світлячок» з патріотичною назвою «Козацькому роду немає переводу!». З веселим спортивним настроєм діти та батьки брали участь у різноманітних рухливих іграх, демонструючи свою вправність, витривалість й силу! Наприкінці заняття діти отримали корисні вітаміни С для поповнення енергії!

Здоров’я дитини – це запорука здорового майбутнього нації. Тому плекати навички здорового способу життя потрібно починати з раннього дитинства. А народні традиції загартування, фізичної культури, активної діяльності стануть у нагоді при вихованні підростаючого покоління. Плекаємо здорові традиції – збагачуємо здоров’я нації!

Тиждень здоров’я триває!

Запрошуємо до участі у конкурсах та розвагах!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 8 й 7.

^Вгору