ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Зимові канікули вихованців фізкультурно-спортивного відділу

12.01.2015

Не зважаючи на примхи погоди (то мороз, то відлига), юні спортсмени Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю свої зимові канікули провели з користю i для душі, i для тіла.

Тренування з туризму та спортивного орієнтування чередувалися святковими розважальними програмами, цікавими екскурсіями рідним містом, відвідуванням художньої галереї, театру.

Третього січня вихованці гуртків спортивного орієнтування здійснили одноденний похідмальовничими околицями міста за маршрутом: м. Суми – с. Зелений Гай – с. Рибиця – с. Кіріяківщина – с. Нижнє Піщане.

6 січня вихованці фізкультурно-спортивного відділу взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування «Різдвяний парк-тур». Змагання відбулися в історичному центрі міста Суми, а стартувалиюні спортсмени від центральної ялинки міста.

Незабутньою стала подорож 9 січня до м. Тростянець. Гуртківці відвідали краєзнавчий музей, художню галерею, музей шоколаду, оглянули історичну перлину Тростянця – Круглий двір, завітали до Тростянецького Палацу дітей та юнацтва.

10 січня юні спортсмени зібралися на шахово-шашковому турнірі. У напруженій боротьбі перемогли найсильніші!

Юні футболісти стали бронзовими призерами Різдвяного турніру з футзалу серед гравців 2001 року народження.

Тож канікули пройшли змістовно і цікаво!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 9.

^Вгору