ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Знай і люби свій край»

18.10.2011

Вихованці позашкільних закладів Сумської області взяли активну участь у Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», що відбулася у травні 2011 року.

Вихованка творчого об’єднання «Флористичні барви» Пак Наталя, (керівник Фільок С.В.), отримала диплом І ступеня Українського державного центру позашкільної освіти за роботу «Мої улюблені квіти-півники».

Роботи Димиденко Діани, вихованки гуртка «Декоративно-художній розпис» (керівник Дубина Н.А) теж не залишилися поза увагою журі конкурсу. Діана нагороджена дипломом І ступеня.

Ащеулова Тетяна, вихованка гуртка «Флористика» (керівник Мирошнікова Т.В.) Глухівського центру дитячої та юнацької творчості за роботу «Гетьманська столиця» була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

Ткаченко Марієтта, вихованка творчого об’єднання «Паперова пластика» на виставку-конкурс представила роботу «Літо» в техніці квілінг, за яку отримала диплом ІІ ступеня.

Диплом ІІІ ступеня отримала вихованка творчого об’єднання «Флористичні барви» (керівник Фільок С.В.) Клюковська Кароліна, за роботу «Будинок культури».

Натхнення в подальшій творчій діяльності, нових перемог!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 9 і 2?

^Вгору